maandag 4 maart 2013

Eindfase!

Na maanden hard labeur zijn we uiteindelijk aanbeland in de eindfase van ons bouwproject met Quality Build. Er moet weliswaar nog heel wat gedaan worden door onszelf maar het huis begint er als een echt 'huis' uit te zien. Binnenkort volgen er nog heel wat foto's van alle zaken die ondertussen gedaan zijn en van het interieur. Hier alvast enkele foto's van hoe de buitenkant er momenteel uitziet (let niet op ons bouwafval dat er nog ligt ;-) ).
3 opmerkingen:

 1. Ik ben beniuewd hoe het er inmiddels binnen uitziet. Als de afwerking binnen net zo goed is als buiten, kunnen er heel mooie foro's komen.
  Mvg. David.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, mooi huis, proficiat! :) Hoever staat het met de inrichtingen? Ik zie dat jullie voor een modern plat dak gekozen hebben, vanwaar die keuze? Allesinds ziet het er goed uit. Moesten jullie ooit problemen hebben met jullie dak of jullie hebben vrienden die een dak willen plaatsen dan kan je best eens kijken op de volgende website, want je vind er veel tips over moderne dakwerken. Je kan er ook informatie vinden over waar moet op letten als je een dakwerker aanneemt. moderne dakwerken
  Succes met de afwerking.
  Groeten,
  Rik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met de afwerking! Het is altijd fijn als de buitenkant af is, want de binnenkant kan je het hele jaar door doen. Hoe ziet het er nu uit na een jaar om en in je huis?
  Groetjes,
  Bas

  BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie