woensdag 15 juni 2011

Verkoop grond nu officieel!

Gisteren, dinsdag 14 juni 2011, zijn we officieel eigenaar geworden van het stuk bouwgrond te Landen.

Eerst een trip naar onze notaris te Geetbets, en daarna naar de notaris van de verkoper in Antwerpen zorgden ervoor dat de koop officieel afgerond werd.

4 opmerkingen:

  1. En nog steeds tevreden van Lotte Houthuys?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jazeker nog steeds tevreden. We hebben door onze bouw inmiddels al met heel wat mensen gesproken die in de bouw zitten en ze zijn allemaal unaniem dat Lotte Houthuys een serieuze en professionele firma is.
    Nu mijn eigen plannen stilletjes aan alsmaar meer realiteit worden en offertes binnenkomen, merk ik ook dat de budgetten die Lotte Houthuys berekent meer dan voldoende zijn. Zelfs onze ramen (en we zitten achteraan met een zeer groot raam van grond tot aan het dak) zitten nog net in het standaardbudget dat LH ons bij onze eerste afspraak had berekend. Had ik eerst niet gedacht. Ook voor bv. de keuken, sanitair, trappen, deuren, ... krijg je een meer dan realistisch budget al meteen bij de eerste afspraak. Als je dat vergelijkt met sommige andere SOD-firma's die hun klanten proberen te lokken met lage prijzen en waarbij je achteraf nog serieus kan afdokken als je een minimum aan kwaliteit wil...

    Nu de offertes stilaan allemaal aan het binnenkomen zijn, zit ik trouwens nog steeds op het initieel geplande budget dat LH de eerste afspraak had berekend. Top dus en het geeft me alleszins vertrouwen voor de toekomst!

    BeantwoordenVerwijderen

Plaats hier uw reactie